Na 16 jaar is de Aveve winkel op de Poederleeseweg verhuisd naar de nieuwbouw aan de overzijde van de weg. Zaakvoerder Peter Willems : 'Het openingsweekend was een groot succes. Je kon genieten van de bakcreaties in de bak- en bbq-afdeling, de massa nieuwsgierige klanten apprecieerden de streekproducten van o.a. De Melkweg uit Tielen.

De winkel is nu veel ruimer, zo'n 2.000m2,  waardoor in de toekomst het assortiment in de segmenten tuin, dier en bakplezier nog verder geoptimaliseerd en uitgebreid kan worden.  Ook de parking achteraan is veel ruimer, zodat de winkel nu heel vlot te bezoeken is.  Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!'  De Aveve winkel is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 18u, zaterdag tot 17u.

Geen vergunning voor Schoenen Torfs

Normaal zou Schoenen Torfs in het nu leegstaand Aveve-pand z'n intrek nemen, maar het stadsbestuur weigerde de vergunning.  De stad wil blijkbaar meer winkels in het centrum krijgen om de leegstand tegen te gaan.

Op de foto's : zaakvoerder Peter Willems met z'n Aveve-team :  Xavier, Lieve, Dorien, Maria, Pepijn, Tijl, Peter en Joeri.

Foto's Guy Verellen / NNieuws.